Menu

Chirurgie

 

Chirurgie

Onze dierenartsen zijn ook chirurgen. Opereren is eigenlijk een kunst. Het vraagt veel van van kennis maar ook van vaardigheid. Zowel Robert als Eveline hebben veel ervaring met opereren en ze hebben er allebei veel plezier in.

In de steriele operatiekamer kunnen we alle soorten operaties uitvoeren. Het team van chirurg en paraveterinairen is in staat om onder andere hoofd-, buik-, borst- en botoperaties op een deskundige en veilige manier uit te voeren. Veel voorkomende operaties zijn bijvoorbeeld sterilisatie en castratie, tumorchirurgie, blaasoperaties, ooglidcorrecties en keizersnedes. Robert heeft zich naast de zogenaamde “eerste lijns chirurgie” ook toegelegd op de orthopedie. Voor meer geavanceerde orthopedische operaties komt er een orthopedisch chirurg naar onze kliniek. Op deze wijze zorgen wij dat er optimale zorg en mogelijkheden in huis zijn en dat u niet ver hoeft te rijden.

Goede hygiène en een veilige narcose zijn voorwaarden om te kunnen beginnen met een operatie. Als de dierenarts bezig is met een operatie staat er constant een paraveterinair standby om de narcose te begeleiden en om indien nodig spulletjes steriel klaar te leggen. Er zijn ook operaties die door een dierenarts samen met een (dierenarts-)assistent worden uitgevoerd.

Voor zeer gecompliceerde operaties wordt verwezen naar een erkend dierenarts specialist, zodat maximale zorg en kennis gewaarborgd blijft.

Laatste nieuws


Dierenkliniek Rhenen

© 2009 - 2013 Dierenkliniek Rhenen

Over Dierenkliniek Rhenen

PootjeHet belang van het dier staat bij Dierenkliniek Rhenen voorop. Uiteraard respecteren wij daarbij ook uw wensen.

Door u uitgebreid te informeren over de diagnose, de mogelijkheden en de prognose kunnen wij samen met u tot een goed behandelplan komen.