Menu

Hond

Hond


Gezondheidszorg op maat. Van Chihuahua tot Duitse Dog. Grote honden hebben andere gezondheidsproblemen dan kleine honden. Ieder ras kent zijn eigen problemen. Iedere hond heeft zijn eigen karakter en toont daardoor zijn ziekteverschijnselen anders. De ene hond piept als je met één vinger naar hem wijst. De andere hond houdt zich bij ernstige pijn zo stoer dat hij geen kik geeft.

Een hond kan niet praten. Wij praten met u en kijken naar de hond. Kijken doen wij met de ogen, met de handen en zelfs met onze neus. Hiervoor worden de meest gunstige omstandigheden gecreëerd, rust in de spreekkamer, een assistente om de hond vast te houden, goede belichting, het juiste instrumentarium en natuurlijk tijd voor u en voor de hond.

En als het nodig is kijken wij verder. We hebben de mogelijkheden om verder onderzoek te doen, zoals het maken van röntgenfoto’s, echo, bloedonderzoek, bloeddrukmeting en hartfilmpjes.

Lees hier meer over gezondheidszorg bij de hond en over de zorg die wij u kunnen bieden in de kliniek.

Laatste nieuws


Dierenkliniek Rhenen

© 2009 - 2013 Dierenkliniek Rhenen

Over Dierenkliniek Rhenen

PootjeHet belang van het dier staat bij Dierenkliniek Rhenen voorop. Uiteraard respecteren wij daarbij ook uw wensen.

Door u uitgebreid te informeren over de diagnose, de mogelijkheden en de prognose kunnen wij samen met u tot een goed behandelplan komen.