Menu

Team

Team

 

Robert Jassies  

Robert Jassies
Dierenarts en eigenaar van Dierenkliniek Rhenen

Robert Jassies is afgestudeerd aan de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Hij begon na zijn afstuderen in 2001 als dierenarts bij Dierenkliniek Kortenoord. Daar heeft hij veel eerste en tweede lijns ervaring opgedaan. Per 1 januari 2009 heeft hij de oude dependance van Dierenkliniek Kortenoord overgenomen en is daar zijn eigen kliniek begonnen: Dierenkliniek Rhenen. Robert is van alle markten thuis, maar zijn speciale aandacht ligt bij de orthopedie.


Eveline Snellen van Vollenhoven  

Eveline Snellen van Vollenhoven
Dierenarts

Eveline werkt sinds mei 2015 als dierenarts bij Dierenkliniek Rhenen. De donderdagmiddag en vrijdag bemant zij de praktijk.
In 2014 is zij afgestudeerd als dierenarts aan de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Naast haar coschappen heeft ze altijd met veel plezier gewerkt bij een spoedkliniek voor dieren en op een dierverpleegafdeling op de faculteit. Hier heeft Eveline dan ook een bijzondere interesse ontwikkeld voor spoedpatiënten en dieren met klachten op het gebied van de interne geneeskunde. Buiten haar werk om gaat ze graag sporten of zoekt ze gezelligheid in de vorm van etentjes en festivals bezoeken met vriendinnen.
Als Eveline de mogelijkheid heeft maakt zij verder graag verre reizen! Uiteraard is ook haar huis niet compleet zonder huisdieren. Het huis in Utrecht wordt gedeeld met een nogal eigenwijze kat van 4 jaar oud, Sarabi.

 

 

Marion Hennekes  

Marion Hennekes
Paraveterinair

Marion is in 2002 begonnen bij Dierenartsenpraktijk Kortenoord in Rhenen. Daarna heeft zij haar ervaring als paraveterinair verder uit kunnen breiden in Wageningen, ook bij Dierenkliniek Kortenoord. Zij hoort intussen bij ons meubilair zou je kunnen zeggen. Jarenlange samenwerking zorgt dat alles soepel en vanzelf loopt. Eén blik of beweging en de dierenarts en assistente begrijpen elkaar. Marion doet alles “achter de schermen”, zoals de narcoses, het maken van foto’s en het voorbereiden van en assisteren bij operaties. Ze is dus verpleegster, anaesthesie-assistent, operatie-assistent en radiologie-assistente in één. Marion zorgt voor de opleiding van de andere assistentes op het gebied van operaties, narcose en bijvoorbeeld het maken van röntgenfoto’s. Marion is sinds februari 2010 afgestudeerd diabetesconsulente. Zij staat binnen de kliniek klaar voor alle suikerziekte patienten.

Marion woont in Ochten, samen met haar dochter Lizanne, zoon Robin, Rottweiler Boris en kater Sjors.

   

Mechteld Evenhuis
Paraveterinair

 

Mechteld is het team komen versterken in januari 2018
Voordat zij hier aan de slag ging werkte zij met veel plezier in Utrecht als dierenartsassistente.
Inmiddels woont zij samen met haar vriend in Rhenen en dat, samen met haar fijne persoonlijkheid, maakte haar tot een uiterst geschikt nieuwe collega.


Ze is opgegroeid in Friesland, op de boerderij met paarden, katten en konijntjes. In de weekenden is ze daar nog vaak te vinden.
Hier in Rhenen heeft zij geen huisdieren, maar wat niet is kan nog komen!

Het werk als dierenartsassistente vindt ze een ontzettend leuk baan omdat elke dag anders is; het
contact met de eigenaren en het over de huisdieren hebben, de dieren zien opknappen na een
behandeling en ook het assisteren tijdens operaties geven haar elke keer weer een boost.
Nu ik hier bij dierenkliniek Rhenen werk zie ik ook weer hoeveel uitdaging dit vak heeft, erg leuk!
Naast haar werk houdt ze van paardrijden, koken en het maken van verre reizen.

ewa  

 Ewa Bienias

In 2001 heeft Ewa hier al stage gelopen, toen wij nog "Dierenkliniek Kortenoord" waren. Robert kwam toen net vers van de pers als dierenarts.

Het moment dat Ewa hier weer binnen kwam was alsof ze nooit was weggeweest. In de jaren hiervoor heeft ze in een andere dierenartspraktijk gewerkt waar ze veel ervaring heeft opgedaan in de administratie en hulp op spreekuren/in de operatiekamer.
Daarvoor heeft ze bijna 10 jaar als dierenverzorger gewerkt in Ouwehands dierenpark. Misschien kennen jullie de ijsbeer Ewa wel.

Samen met haar vriend, zoontje en dochtertje woont ze in Ommeren.
Haar grootste hobby zijn de friesche paarden, hiermee rijdt dressuurwedstrijden. Ook fokt ze af en toe een veulentje. Tevens hebben zij nog 3 rhodesian ridgebacks teefjes waar graag mee gewandeld wordt in het bos.

   

Stagiaire
Het beroep paraveterinair of dierenartsassistent is een beroep dat je naast een uitgebreide studie vooral in de praktijk leert. Wij geven stagiaires graag de kans om werkervaring op te doen. 

Laatste nieuws


Dierenkliniek Rhenen

© 2009 - 2013 Dierenkliniek Rhenen

Over Dierenkliniek Rhenen

PootjeHet belang van het dier staat bij Dierenkliniek Rhenen voorop. Uiteraard respecteren wij daarbij ook uw wensen.

Door u uitgebreid te informeren over de diagnose, de mogelijkheden en de prognose kunnen wij samen met u tot een goed behandelplan komen.